↓↓↓ VIDEO ↓↓↓


Diskutimet trazojnë ujërat në program, xhelozitë që po përplasin djemtë…- Përputhen, 10 Dhjetor 2021

Your video will begin in 05:45

↓↓↓ VIDEO ↓↓↓


38 Views

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën...

Дата загрузки:2021-12-15T21:35:11+0000

↓↓↓ VIDEO ↓↓↓


Published
Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Autore: Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#Perputhen#TopChannel
Category
free-erotic
Commenting disabled.